Confidentialitate

Sc ECONVENABIL ONLINE SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. Lanterne.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de email altor persoane, nu furnizam adresa dumneavoastra catre terti. 

Lanterne.ro, va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul Dvs. de client, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs.in magazinul nostru online. Magazinul on-line econvenabil.ro este operat de SC ECONVENABIL ONLINE SRL, cu sediul in Str. V.Dumitrescu , nr. 112, loc. Dobroesti, Jud. Ilfov, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 21497/2017.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Lanterne.ro are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate.
Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de Lanterne.ro

Lanterne.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact inregistrate sau de a va dezabona de la sericiul de newsletter. De asemenea aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand fara a motiva decizia aleasa.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe Lanterne.ro implica o parola.

Cookies (cookie-uri)

Acest website foloseste cookie-uri care sunt stocate pe calculatorul tau. Cookie-urile sunt fisiere de tip text, care sunt copiate temporar de catre website pe HDD-ul tau. Cookie-urile nu provoaca nici o dauna computerului tau si nici nu contin virusi. Cookie-urile de pe website-ul nostru nu colecteaza date personale despre tine. Ocazional, cookie-urile pot servi unui scop suplimentar in anumite sectiuni ale site-ului, de exemplu sa pastreze cosul tau de cumparaturi sau anumite preferinte legate de afisarea produselor in catalog.

Feedback

Lanterne.ro ofera posibilitatea de a trimite comentarii, intrebari si sugestii sau de a propune produse. Toate datele trimise de catre dumneavoastra in aceste scopuri vor fi folosite tinand cont de confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca se considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati

In ce fel poate utiliza Lanterne.ro aceste informatii personale?

Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor Lanterne.ro, cum ar fi:
1. Procesarea comenzilor sau cererilor Dvs in legatura cu produsele;
2. Facturare;
3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de Dvs;
4. Contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
5. Inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Transmiterea informatiilor catre terti:

Lanterne.ro poate transmite catre terti doar datele Dvs necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.

Confidentialitate

Cont Client:

Lanterne.ro, va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul Dvs. de client, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs.in magazinul nostru online.

Newsletter:

Lanterne.ro, prin magazinele sale on-line, nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)

Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram clientii informatii despre produsele, noutatile, evenimentele precum si ofertele speciale sau cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale.
Datele Dvs. nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Dezabonare Newsletter
Daca veti dori sa va dezabonati de la Newsletterul Lanterne.ro si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra, o puteti face urmand cu un simplu click pe linkul de jos al oricarui newsletter , sau puteti solicita oricand stergerea datelor Dvs. din baza noastra de date prin trimiterea unui mesaj cu cerere de confirmare de primire catre contact@Econvenabil.ro .

Nota Informare GDPR

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Stimati Clienti pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa va exprimati acordul ca, SC ECONVENABIL ONLINE SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Lanterne.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile Dvs.in sistemul comertului on-line, informare Dvs.in legatura cu promotile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii actelor de comert on-line, repsectiv achizitionarea produselor. Refuzul dvs. determina inacapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achiztiona produse on-line.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Bd. Victor Dumitrescu nr.112, DOBROESTI - ILFOV, sau la adresa de e-mail: econvenabil@yahoo.com .

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Observaţie: orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; 
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


In ce fel poate utiliza Lanterne.ro aceste informatii personale?

Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor magazinului nostru, cum ar fi:
1. Procesarea comenzilor sau cererilor Dvs in legatura cu produsele;
2. Facturare;
3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de Dvs;
4. Contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
5. Inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Transmiterea informatiilor catre terti:

Lanterne.ro poate transmite catre terti doar datele Dvs necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, si anume: catre firma de curierat care efectueaza transportul.

 

Confidentialitate

Cont Client:

Lanterne.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul Dvs. de client, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs.in magazinul nostru on-line. 

Newsletter:

Lanterne.ro, nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)

Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram clientii informatii despre produsele, noutaile, evenimentele precum si ofertele speciale sau cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale.

Datele Dvs. nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Dezabonare Newsletter
Daca veti dori sa va dezabonati de la Newsletterul nostru si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra o puteti face urmand cu un simplu click pe linkul de jos a oricarui newsletter sau , puteti solicita oricand prin trimterea unui mesaj catre econvenabil@yahoo.com, stergerea datelor Dvs. din baza noastra de date.

 


Warning: include(application/errors/error_php.php): failed to open stream: No such file or directory in /opt/lampp/htdocs/lanterne.ro/system/libraries/Exceptions.php on line 163

Warning: include(): Failed opening 'application/errors/error_php.php' for inclusion (include_path='.:/opt/lampp/lib/php') in /opt/lampp/htdocs/lanterne.ro/system/libraries/Exceptions.php on line 163

Warning: include(application/errors/error_php.php): failed to open stream: No such file or directory in /opt/lampp/htdocs/lanterne.ro/system/libraries/Exceptions.php on line 163

Warning: include(): Failed opening 'application/errors/error_php.php' for inclusion (include_path='.:/opt/lampp/lib/php') in /opt/lampp/htdocs/lanterne.ro/system/libraries/Exceptions.php on line 163